Menu Sluiten

Aanbod

Workshops Aanwezigheid en Overgave met touw (tantra – shibari)

Wil je ervaren wat touw kan betekenen voor jullie verbinding? Er zijn avond- en dagworkshops Aanwezigheid en Overgave met touw, zowel voor mannen met de touwtjes in handen als voor vrouwen met de touwtjes in handen. Deze workshops zijn zowel voor nieuwsgierige als voor ervaren deelnemers. Ik hou van verrassingen, dus ik zal jullie meenemen in tantrische oefeningen rondom aanwezigheid en overgave en in verrassende oefeningen met touw. Ik geloof dat ervaring zonder inzicht of inzicht zonder ervaring beide niet leiden tot groei, dus reflectie is altijd een onderdeel van wat ik aanbied. Deze workshops zijn voor stellen of gelegenheidsstellen.
Data: zie Agenda

Power of Touch: Kashmirische tantra massage

Wil je respectvol en liefdevol aangeraakt worden en meer tot je eigen kern komen? In een (h)eerlijke massage neem ik je mee op een reis zonder doel en zonder richting. Een fijne manier om jezelf te ervaren, meer in je lijf te zakken, integer en liefdevol aangeraakt te worden in de stroom van de kunst van het aanraken. In afstemming bepalen we wat op dat moment jouw wensen en grenzen zijn. Deze massage bied ik ook aan als vier handen massage met een zeer ervaren mannelijke collega tantra masseur.

Power of Shibari: Individuele of koppelsessies met touw

Wil je overgave één op één ervaren bij mij individueel? Of leren en ervaren wat touw jullie als koppel kan brengen? Met mijn (tantrische) energie en kunde neem ik je mee op een veilige reis. Heldere afspraken over wensen en grenzen vooraf, en checken tijdens de sessie zorgen voor veiligheid, waarin ik nooit de grenzen tijdens de sessie verruim, ook niet als je dat tijdens aangeeft, maar jij je grenzen ten alle tijden strakker mag maken. Wil je het met je partner ervaren of leren? Fijn! Mooi om samen in dit veld te stappen. Ik stem graag met je af. Een (vrijblijvende) intake is altijd onderdeel van het proces.

Power of Submission: Individuele of koppelsessie Dom-sub

Even geen besluiten hoeven te nemen, verantwoordelijkheid te moeten dragen? Tantrische submissie ervaren? Beter leren voelen en erbij blijven? in deze Dom – sub sessie neem ik je op een verbonden manier mee en draag je je macht over aan mijn krachtige energetische leiding. Niet over pijn of vernedering maar over het trainen van je body en mind om je over te geven aan een Dom die jouw behoeftes wil dienen en je beschermt. Ik stem graag met je af. Ook voor koppels om te kijken welke dynamiek er in jullie relatie is en hoe tantra & BDSI hierin kan bijdragen. Een (vrijblijvende) intake is altijd onderdeel van het proces. Alleen na een eerdere sessie of workshop bij mij.

Voor Shibari en Submission sessies heb ik vooraf graag een (vrijblijvende) telefonische intake over contact en verwachtingen. Zie Contact

Tantric Mastery Nights

Al sinds 2017 faciliteer ik met veel plezier tantrische oefen- en reflectie groepen voor mensen met enige ervaring. Maandelijks komen we bijeen en oefenen en reflecteren we rondom een thema. Er zijn nu twee groepen, een in Bilthoven en een in Dalfsen. Interesse? Neem gerust contact op.

Aanmelden nieuwsbrief