Menu Sluiten

Aanbod

Workshops Aanwezigheid en Overgave met touw

Wil je ervaren wat touw kan betekenen voor jullie verbinding? Er zijn avond- en dagworkshops Aanwezigheid en Overgave met touw, zowel voor mannen met de touwtjes in handen als voor vrouwen met de touwtjes in handen. Deze workshops zijn zowel voor nieuwsgierige als voor ervaren deelnemers. Ik hou van verrassingen, dus ik zal jullie meenemen in tantrische oefeningen rondom aanwezigheid en overgave en in verrassende oefeningen met touw. Ik geloof dat ervaring zonder inzicht of inzicht zonder ervaring beide niet leiden tot groei, dus reflectie is altijd een onderdeel van wat ik aanbied. Deze workshops zijn voor stellen of gelegenheidsstellen.
Data: zie Agenda

Individuele of koppelsessies met touw

Wil je overgave één op één ervaren bij mij individueel? Of leren en ervaren wat touw jullie als koppel kan brengen? Met mijn (tantrische) energie en kunde neem ik je mee op een veilige reis. Heldere afspraken over wensen en grenzen vooraf, en checken tijdens de sessie zorgen voor veiligheid, waarin ik nooit de grenzen tijdens de sessie verruim, ook niet als je dat tijdens aangeeft, maar jij je grenzen ten alle tijden strakker mag maken. Wil je het met je partner ervaren of leren? Fijn! Mooi om samen in dit veld te stappen. Ik stem graag met je af. Een intake is altijd onderdeel van het proces.

Kashmirische tantra massage

Wil je respectvol en liefdevol aangeraakt worden en meer tot je eigen kern komen? In een (h)eerlijke massage neem ik je mee op een reis zonder doel en zonder richting. Een fijne manier om jezelf te ervaren, meer in je lijf te zakken, integer en liefdevol aangeraakt te worden in de stroom van de kunst van het aanraken. In afstemming bepalen we wat op dat moment jouw wensen en grenzen zijn. Deze massage bied ik ook aan als vier handen massage met een zeer ervaren mannelijke collega tantra masseur.

Tantric Mastery Nights

Al sinds 2017 faciliteer ik met veel plezier tantrische oefen- en reflectie groepen voor mensen met enige ervaring. Maandelijks komen we bijeen en oefenen en reflecteren we rondom een thema. Er zijn nu twee groepen, een in Bilthoven en een in Dalfsen. Interesse? Neem gerust contact op.

Tantric Journey Into Touch

Een dag elkaar aanraken en aangeraakt worden vanuit een open hart. Een dag waarin je jezelf en de ander verder ontdekt in een veilige bedding. Jezelf bevraagt, wat leef ik wel en niet? Beweging brengt in wat je wilt laten bewegen. Een dag om jezelf los te schudden en om te rusten en te verbinden. Jezelf terugvinden in je eigen kern. Samen met Nicolette Scholtens. Meer info over de dagen op Tantric Journey Into Touch . We bouwen de dag op van contact en verbinding met jezelf, naar contact met de ander. Aankomen door lichaamswerk en dans. Tantrische oefeningen rondom aanraking. En we eindigen met een grote of kleinere deelronde in groepjes. Voor hen met enige ervaring met lichaamswerk  en / of tantra.

Conscious Power Exchange  – a Tantric Journey into your inner Dom and Sub

Op een tantrische manier spelen met dominantie en onderdanigheid is helend en heerlijk om te ervaren. Leer op een sensuele manier echt aandacht besteden aan je spel, je interactie en je afstemming met de ander. Geniet optimaal door je spel te vertragen. Geïnspireerd op de fijne Consensual trainingen, nemen Sabine de Bruijn (Gezienbijbien.nl) en ik je mee op deze tantrische reis. Speel met je dominantie en je onderdanigheid en kom thuis in jezelf. Leer over je sterkte zowel als Dom en als Sub. Heldere communicatie en afstemming, presentie en veiligheid, zowel bij jezelf als de ander. Zowel de dag als het weekend zijn voor singles en stellen met en zonder ervaring met powerexchange, maar wel enige ervaring met lichaamswerk en of tantra (en een fijne dosis lef :-)). We rouleren tantrisch en je maakt dus ook contact met anderen, ook als je met je (D/s) partner komt.

Prijzen

– Sessie Aanwezigheid en Overgave met touw: 125 euro (ca 3 uur)
– Kashmirische tantra massage: 125 euro (2-3 uur)
– Workshops: zie bij de aankondiging van de betreffende workshop