Menu Sluiten

Over mij

Paul (1966), zachte kracht, empathisch, gevoelig, zorgvuldig, rustig, helder, passie voor verbinding van lichaam, geest en ziel, met mijzelf en de ander. Als bèta houd ik van structuur.  Ik leid mijn sessies  en workshops met zorgvuldigheid, duidelijkheid, rust en humor (en blauwe ogen 😉).

Mijn inspiratie haal ik sinds 1998 uit vele opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, onder andere emotioneel lichaamswerk (Venwoude),  haptotherapie, jaargroep kashmirische tantra, tantramassageopleiding, dearmoring bij Susan Roursgaard en Andrew Barnes, certified holistisch life coach, shibari workshops, ademwerk, mannenwerk en dans (biodanza, vijf ritmes), Argentijnse tango en Osho meditaties. En niet in het minst veel geleerd van en door mijn levenspartners.

Mensen zeggen over mij dat ik rust uitstraal en een veilige bedding weet te creëren, en dat ik een mooie combinatie heb van mannelijke kracht, gevoeligheid en heldere communicatie.  Workshops en sessies geef ik met passie. Het vervult mij, ik voel mij vereerd, en elk jaar weer blij dat ik groepen en individuen mag begeleiden op hun pad, op hun manier, hun tempo.

Naast deze praktijk werk ik bij een producent van speelgoed. En ben ik vader van twee mooie dochters.

Ik ben aangesloten bij Tantrawijzer, de beroepsgroep van tantra professionals en onderschrijf de ethische gedragscode.