Menu Sluiten

Over mij

Paul (1966), zachte kracht, empathisch, gevoelig, zorgvuldig, rustig, helder, passie voor verbinding van lichaam, geest en ziel, met mijzelf en de ander. Als bèta houd ik van structuur. Mijn onderwijs- en projectmanagement achtergrond helpt mij in het leiden van sessies en groepen met duidelijkheid, rust en humor (en blauwe ogen 😉).

Mensen zeggen over mij dat ik rust uitstraal en een veilige bedding weet te creëren, en dat ik een mooie combinatie heb van mannelijke kracht, gevoeligheid en heldere communicatie.

Ik hou ervan om workshops en sessies te geven. Het vervult mij, voel mij vereerd, en elk jaar weer blij dat ik groepen en individuen mag begeleiden op hun pad.

En voor wat het waard is: sinds 2000 ben ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling: emotioneel lichaamswerk, dans, tango, ademwerk, mannenwerk, Osho, bewegingsmeditaties, haptonomie, de kunst van het aanraken, (kashmirische) tantra, holistische coaching en meer, en niet in het minst veel geleerd van en door mijn levenspartners.

Verder werk ik ernaast bij een producent van speelgoed. En ben ik vader van twee mooie dochters en nog veel meer.