Menu Sluiten

Inspiratie

Om je wat meer inzicht te geven in hoe ik werk en wat ik neer wil zetten, volgen hier enkele van mijn inspiratiebronnen.

Verbinding door touw

Een sessie met touw is voor mij als een conversatie, een dans, een speelse sensuele practice. Touw is een middel tot verbinding  tussen twee zielen, zonder doel, zonder richting, met dat wat er geraakt mag worden. Meer door minder. Zie dit verhelderende en intense filmpje:

Kashmir Shaivisme

Carla Verberk van het Centrum voor Tantra legt hier mooi uit hoe “Niets doen en niets laten” eruit ziet. Dit is mijn basis voor kashmirische massage met ademhaling en tandava als vertrekpunt:
(helaas niet meer online)

Flow tijdens een sessie

Een impressie van de flow die er kan ontstaan tijdens een sessie:

What men crave for

Het mannelijke en het vrouwelijk in mij heeft mij altijd geboeid. John Wineland vertelt in dit filmpje op een prachtige aanwezige manier, wat mannen verlangen van vrouwen.

Meer vrijheid in body mind and soul

Mijn basis (breath, sound and movement) komt uit het emotioneel lichaamswerk en van Osho: Omega Levensschool- Venwoude
Ontdekken van mijn (seksuele) vrijheid en stroom bij Bert en Paulien: www.bertkwakernaak.nl.
De kunst van het aanraken, zijn met wat er is, en hoe je kan zijn als sessie- en workshopbegeleider, heb ik geleerd bij Theo de Klein: www.abhika.nl
De combinatie van tantra en BDSI: geleerd 200% aanwezig te zijn in Dom-Sub power exchange, en mij over te geven aan de stroom van het leven, bij Jonathan Beger: www.consensual.eu